Hefsteigers


steiger.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Hefsteigers
Werktuigen
Werktuigen
http://www.werktuigen.nl/catalogus/customer/399/bedrijvengids

Ladder Vsb
De vsb vervult als brancheorganisatie voor steiger-, hoogwerk- en betonbekistingbedrijven een objectieve, gezaghebbende positie met betrekking tot de steigerbouw, het werken met arbeidsmiddelen ten behoeve van het werken op hoogte, betonbekistingen en ondersteuningen.
http://www.ladder-vsb.nl/index.php?option=com_content&task=&id=170&Itemid=226&limit=9&limitstart=243

Boels
Gereedschap verhuur & machineverhuur - boels verhuur gereedschappen
http://boels.nl/huren/steigers-trappen/speciaalsteigers/hefsteigers

Arbovriendelijkehulpmiddelen
Een of twee masten met een breed in hoogte verstelbaar werkplateau, dat op elke gewenste hoogte ingesteld kan worden.
http://www.arbovriendelijkehulpmiddelen.nl/Alfabetischoverzicht/hefsteiger

Vsbweb
De vsb vervult als brancheorganisatie voor steiger-, hoogwerk- en betonbekistingbedrijven een objectieve, gezaghebbende positie met betrekking tot de steigerbouw, het werken met arbeidsmiddelen ten behoeve van het werken op hoogte, betonbekistingen en ondersteuningen.
http://www.vsbweb.nl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=116&Itemid=226

HEK - Waalwijk
Alimak hek group – ’s werelds grootste leverancier van alimak en hek verticaal transport materieel voor zowel tijdelijke als permanente installaties. kosten besparende, betrouwbare en flexibele verticale toegang oplossingen.
http://www.hek.nl/

Allift - Heesch
Allift michielsens is met zijn jarenlange ervaring in de hoogwerkerwereld een gekend en bedreven medespeler in de verkoop van hoogwerkers, schaarliften, hoogwerkers op lichte en zware vrachtwagen, hefsteigers.
http://www.allift.com/

Betsemamaterieel
Een hefsteiger zet men niet zo even neer. er komt een voorbereiding aan te pas die alleen de specialist kan uitvoeren die over voldoende kennis beschikt. dat zijn wij. bij elke aanvraag wordt door ons een bezoek gebracht aan de bouw. de situatie wordt zorgvuldig bekeken. daarna worden de mogelijkheden kenbaar gemaakt. na verlenen van opdracht worden de machines door onze monteurs op de werkplaats op maat gemaakt. montage wordt altijd door onze eigen monteurs uitgevoerd. net als de daarop volgende keuring waarna de machine voor gebruik vrijgegeven kan worden aan de klant.de hefsteiger is een uitstekend alternatief op de gebruikelijk traditionele stalen steiger. ergonomisch behaalt men met de hefsteiger voordelen. rugklachten zijn vrijwel uit te sluiten. bukken tijdens werkzaamheden is niet meer aan de orde. het platform wordt op de juiste hoogte gezet waarna men staand met de werkzaamheden aan de gevel kan aanvangen. doordat productie staande kan worden uitgevoerd heeft dit een groter rendement tot gevolg.ook de montage van een hefsteiger gaat veel sneller dan bij een traditionele stalen steiger. veiligheid is beter inzichtelijk wat bij traditionele steigers nog al eens te wensen overlaat. veel verschillende mensen en veel stalen onderdelen kunnen in dat geval veel meer risicofactoren tot gevolg hebben. ons bedrijf heeft de beschikking over circa 130 hefsteigers.bent u geintereseerd in het toepassen van hefsteigers dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken.
http://www.betsemamaterieel.nl/pageid=105/Hefsteigers.html

Reco - Koudekerk a/d Rijn
Reco - Koudekerk a/d Rijn
http://www.reco-nl.com/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 9 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy